Reducerat pris! Suzuki King Quad LT-A400FI Visa större

Suzuki King Quad LT-A400FI

Ny produkt

KingQuad 400FI är utrustad med Suzukis avancerade bränsleinsprutning som ger en betydande ökad prestanda i mellanregistret. Den har liksom sina föregångare valbar fyrhjulsdrift.

Mer detaljer

Lägg till i önskelistan

Datablad

Motor 1-cylindrig, vätskekyld SOHC, 4-takt
Cylindervolym 376 cc
Växellåda Automat med back, hög- och lågväxel
Startanordning Elstart och manuell nödstart
Fjädring fram Oberoende dubbla A-armar med stötdämpare
Fjädring Bak Svingarm med stötdämpare
Däck AT25 x 8-12
Modell AT25 x 10-12
Drivning Kardan
Sitthöjd 920 mm
Höjd 1245 mm / 1285 mm
Längd 2160 mm
Hjulbas 1285 mm
Tankvolym 16 liter
Vikt 302/307 kg
Broms Hydraulisk, dubbla skivor / Sluten, flerskivig i oljebad

Mer information

Med hjälp av ett reglage monterat på styret kan föraren enkelt skifta mellan tvåhjuls- och fyrhjulsdrift. När den är inställd på fyrhjulsdrift ger den en vridmomentskänslig framdifferential, maximal dragkraft och lättstyrdhet.

Ett hållbart kardandrivningssystem levererar kraft till hjulen.
    

LT-A400FI är utrustad med SACS (Suzuki Air/Oil Cooling System) vilket betyder att en oljekylare som är monterad högt uppe i den främre karossen ger extra kylarhjälp till luftkylningen. Elstarten får i gång motorn och en ryckstart finns installerad som back-up.
    

KingQuad 400Fi har ett stålrörschassi med oberoende fjädring fram och dubbla dämpare bak. Denna lösning är unik i kategorin. Den oberoende fjädringen bidrar givetvis till körkomforten. Fjädringsvägen bak och fram är 17 cm. Fjädringen ger en utjämnande markfrigång med låg tyngdpunkt.
    

Motorn och chassit skyddas av en lättviktig och stark hasplåt. Materialet är kraftigt nog att stå emot exempelvis upprepade stenskott, men fortfarande så slätt att eventuella hinder glider under maskinen utan att fastna.
    

Fotskydden har integrerade upphöjda fotpinnar samt rymliga dräneringshål som för bort jord, lera och vatten.
    

Dubbla 35 watts strålkastare med hel- och halvljus ger god sikt. En kombination av backlampa, baklyktor och bromsljus är monterad skyddat bakom sätet. Stuvutrymmena är förbättrade med ett fack på 4 liter placerat, och därmed skyddat, under sätet.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Suzuki King Quad LT-A400FI

Suzuki King Quad LT-A400FI

KingQuad 400FI är utrustad med Suzukis avancerade bränsleinsprutning som ger en betydande ökad prestanda i mellanregistret. Den har liksom sina föregångare valbar fyrhjulsdrift.